Takarbeten

Byta tak på fastigheten eller huset

Vad ska du välja för material till taket?
Det är en utmaning för många fastighets- eller villaägare. Fatta rätt beslut hellre än ett snabbt. Börja med att ta fram en kostnadskalkyl och gör en budget för takbytet så att du får kontroll på kostnaderna.

Billiga tak i längden

Du vill säkert ha ett billigt tak. Därför är det viktigt att ta med kostnader för underhållsplanering och eventuella kostnader för fastighetsunderhåll i din kostnadskalkyl.

Många fastighetsskötare uppskattar att få tid över till andra arbetsuppgifter än att underhålla tak. Det enda du behöver se över för att vårda plåttaket är att det inte finns något organiskt material på plåtarna som leder till rost. Om takplåten flagnar bör du måla om plåttaket så att det inte börjar rosta.

Att välja takplåt

Det finns många olika plåttak. Vilken takplåt du ska välja till din fastighet eller villa beror på hur taket ser ut. Vilken plåtprofil och tjocklek behöver du?
Vill du ha falsat plåttak eller vanlig takplåt? Du har säkert en idé om hur du vill att taket ska se ut men vill ha någon yrkeskunnig plåtslagare att rådfråga. Det är då vi rycker in. 

Vi lägger plåttak och utför takarbeten

Vi lägger plåttak till fastighets- och villaägare vanligtvis i Dalarna, främst Avesta och södra Dalarna, och Mälardalen, främst Västerås och Uppsala med omnejd. Kontakta oss när du behöver hjälp med val av takplåt eller när du behöver lägga nytt plåttak.

Kontakta oss idag!