Platschef / Platsansvarig till
Plåtverkstan i Avesta AB

Är du en driven ledare med passion för att utvecklas och lära dig nya saker? Lockas du av att komma in i ett välskött och starkt företag med goda relationer till såväl anställda som kunder? Vill du leda en kompetent grupp och leda företaget framåt?

Vi på Plåtverkstan i Avesta AB söker dig som vill ta nästa steg och driva ett företag som Platschef.  Plåtverkstan i Avesta AB är ett traditionellt byggnadsplåtslageri som grundades 1993 av Anders Jönsson. Plåtslageriet finns på Högboleden i Avesta och har 12 anställda bestående av snickare, montörer och byggnadsplåtslagare.

Din roll

        Representera Plåtverkstan i kontakt med kunder och andra externa

        Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer

        Leda och utveckla teamet genom en nära och bra dialog

        Yttersta personal- och arbetsmiljöansvar

        Ekonomi – budget och lönsamhetsansvar

        Identifiera förbättringar och utveckla verksamheten

 

Om dig

För att lyckas i denna roll och att trivas hos oss bör du ha arbetat som ledare i ett administrativt ansvar i byggbranschen, under minst 5 år. Till skillnad mot en arbetsledare är platschefsrollen mer inriktad mot planering, ledning och ekonomi. Det är därför viktigt att du triggas av att arbeta mer strategiskt och inte endast med de byggtekniska delarna.

Vi tror att du är en god kommunikatör som har en positiv attityd och alltid sätter kunden och dina medarbetare i första rummet. Som person är du nyfiken och vill alltid lära dig mer. Vi tror att du har en vilja att ta ett väl fungerande företag och göra det ännu bättre med driv och handlingskraft.

Kvalifikationer:

        +5 års erfarenhet inom byggbranschen eller liknande

        Kunskap inom tak, fasad och kalkyler är meriterande

        Erfarenhet av att leda andra

        Flytande svenska i tal och skrift, engelska är meriterande

 

Vi erbjuder

Tjänsten som platschef hos Plåtverkstan erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.  I rollen finns möjligheter att utveckla och effektivisera verksamheten, du har stor frihet att tillsammans med gruppen ta Plåtverkstan till nästa nivå.

För mer information kontakta Anders Jönsson på anders.jonsson@platverkstan.com eller ring 070-608 02 43.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 30 september. Intervjuer sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.