Plåtslageri i Avesta som bygger i plåt

Plåtverkstan i Avesta AB

Byggnadsplåtslageriet med hög kvalité

Plåtverkstan i Avesta AB är ett traditionellt byggnadsplåtslageri som grundades 1993 av Anders Jönsson. Plåtslageriet finns på Högboleden 26 i Avesta med 13 anställda. Vi har utbildade byggnadsplåtslagare som genomgått plåtslagarutbildning. 
Genom många år i branschen kan vi ställa garanti för att vi levererar hög kvalité i alla led. Både i material, arbete och service.

Plåtslageritjänster till privatpersoner

Våra plåtslagare utför plåtslageriarbeten till privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vanliga plåtarbeten kan exempelvis vara byte till nytt plåttak, val av hängrännor och stuprör och tillverkning av måttanpassade fönsterbläck, plåtbeslag och skorstenshuv.

Plåtslageritjänster till företag

Vi utför även plåtslageriarbeten och ventilationsarbeten till byggföretag, fastighetsbolag och företag. Det kan handla om om- och tillbyggnation av företagslokaler där vi tar totalansvar för tak- och fasadarbeten. Läs gärna mer om våra pågående byggprojektKontakta våra plåtslagare för hjälp med tak- eller fasadarbeten.

Plåtverkstan, medlem i Plåtslageriernas Riksförbund

Vi är stolt medlem i Plåtslageriernas Riksförbund. Det innebär bland annat att vi följer branschens centrala kollektivavtal och allmänna bestämmelser.