Fasadarbeten

Fasadrenovering av fastighet

Behöver du renovera fasaden på fastigheten? Tänk på att vissa områden har en detaljplan som styr hur fasaden får se ut. Få bra kontroll på renoveringen genom att börja med en kostnadskalkyl för hela fasadrenoveringen.

Långlivad fasadplåt till bra pris

Du vill säkert ha ett bra utfört fasadarbete till en rimlig kostnad. Därför är det viktigt att du tar med kostnader för underhållsarbete av fasaden i din kalkyl. Om du vill känna dig trygg med att fasaden ska hålla länge så är fasadplåt ett bra alternativ. Fastighetsägare och förvaltare som vill ha möjlighet att byta ut vissa plåtar pga. repor eller bulor brukar välja en traditionell fasadplåt till fastigheten.

Välj rätt fasadplåt

Vilken typ av plåt vill du ha till fastigheten? Vill du ha horisontell eller vertikal väggplåt? Ska du ha fasadkasetter eller traditionell fasadplåt? Vi finns till för att hjälpa dig och ge råd till vad som passar bäst för just din fastighet. 

Vi utför fasadarbeten på fastigheter i Avesta, Uppsala och Västerås med omnejd. Behöver du hjälp att montera väggplåt? Ring oss för kostnadsförslag.


Ring 0226-533 48
Fasadrenovering av fastighet utförd av Plåtverkstan i Avesta ABFasadjobb vid Gottsunda Centrum i Uppsala